Isabelle Angelescu - număr mobil 0745027598

 
Noi ne-am pus inima la treaba! Tu ce faci?
Prima pagina      Patinaj role
Printeaza aceasta paginaAdauga la Favorite
*Nu ai învăţat să mergi pe role ? Nu este nimic ! Nimeni nu s-a născut învăţat. Ai nevoie de echipament, răbdare şi curaj pentru a merge pe role. Eu te pot ajuta în iniţierea mersului pe role, precum şi în executarea unor figuri uşoare care se fac pe patine, dar care se pot face şi pe role. Mersul pe role slăbeşte, tonifiază şi îţi păstrează sănătatea.
 
*Dacă până acum ieşeai în parc cu rolele doar de dragul distracţiei, ar trebui să ştii că mersul pe role slăbeşte foarte mult şi modelează silueta, transformând grăsimea în muşchi tonifiaţi, îmbunătăţeşte coordonarea şi echilibrul, întăreşte corpul şi contribuie semnificativ la rezistenţa musculară, menţine sănătatea inimii şi a plămânilor. Dacă ai o alimentaţie sănătoasă şi practici mersul pe role măcar o oră / zi, este foarte posibil să scapi de 1 kg / săptămână. Cât de simplu este să îmbini utilul cu plăcutul !
 
*Mersul pe role este un sport mai potrivit decât alergatul, pentru că aceasta presupune un impact mai mic asupra articulaţilor şi a ligamentelor, riscul de accidentare fiind semnificativ diminuat.
 
*Datorită faptului că mersul pe role te determină să-ţi propulsezi întregul corp cu ajutorul picioarelor, acesta poate avea aceleaşi efecte ca un antrenament de rezistenţă, stimulând creşterea musculară; muşchii intens lucraţi cu ajutorul mersului pe role sunt cei ai gambelor, ai coapselor, cei fesieri şi cei abdominali, dar şi cei pectorali, în cazul în care mergi cu viteză în poziţie uşor aplecată. Nici muşchii braţelor nu vor fi omişi în cazul în care, în timpul mersului pe role, încerci să îţi mişti, măcar puţin, braţele.